lauantai 2. kesäkuuta 2012

Mangosalsa illanviettoon

Hedelmäisen salsan raikastaa runsas limemehu ja punainen chili
Tätä hedelmäsalsaa olen tehnyt aiemminkin yhden kastikekurssin yhteydessä. Silloin sitä syötiin siian lisukkeena. Nyt tein sitä viinilasillisten äärelle suolakeksien päälle. Tosi kesäinen ja raikas salsa.

Mangosalsa pienillä leivillä illanviettoon

1 mango
1-2 kypsää avokadoa
5-7 kevätsipulin oksaa
1 punainen chili
1 punainen paprika
2 limetin mehu
1 korianterinippu
n. 4 rkl öljyä
suolaa, pippuria

Kuutioi kaikki aineet pieniksi ja sekoita keskenään. Purista joukkoon limemehu, lisää öljy ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Salsa käy napostelun sijasta myös vaikkapa kalan lisukkeeksi perunan sijaan

5 kommenttia:

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Raikkaalta ja pirteältä syötävältä kuulostaa:)

Jael kirjoitti...

Mango ja avokaado menevät tosi hyvin yhteen;muistankin postanneeni vähän samantapaisesta salsasta blogin alkuvaiheessa.Nyt joudun täällä vielä odottelemaan mangojen kypsymistä...

Santra kirjoitti...

Ihanan näköstä, pakko kokeilla

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Suosittelen, on muuten kivaa vaihtelua itselleni niin tutuille mozzarellaleiville tai homejuustoille illanistujaispöydässä...

annemi kirjoitti...

Nam nam! tästä muistinkin että tein itsekin vuosi sitten mangosalsaa, miten olen voinut unohtaa tämän ihanan herkun :)